testar att...

0-2806d2cfb4da590a877b2eea644d0bb4.png

Kolla varifrån!

testar att blogga från mobilen. 
lördagspyssel - barnen önskade star wars-masker och så blev det. känner mig som en bra mamma ;-)


trevlig blåsdag

hoppsan vad tiden går. har inte hunnit eller haft inspiration att skriva på två veckor. har fortfarande praktik och det känns ok. suger åt mig allt jag kan samtidigt som jag ska försöka hitta på något roligt med eleverna, göra de uppgifter jag har och grupparbete vid sidan av. det har varit två vansinnigt tuffa veckor för mig. har tyvärr kännt av tryck över bröstet och varit nära ångestattacker. tackar återigen alla som finns runt mig som hjälper både praktiskt och finns där och ställer upp på olika sätt.

i helgen har magnus varit iväg på mabi-kick-off och verkar ha haft det riktigt skoj. han har kört allehanda fordon och kom hem med en guldmedalj med texten "mabis värsta bilförare". tänker man på tv-programmet "sveriges värsta bilförare" (som mabi förövrigt sponsrar) kanske titeln inte låter så trevlig, men jag tror att jag kan vara stolt över min man i det här fallet. dessutom hade han fått mycket beröm för sin station här i ljungby. känns riktigt kul! nu har han 12 bilar och väntar in fem till.

kolla in MABI´s hemsida

i skolan har jag delat in barnen i grupper om sex. de har fått göra en gemensam saga som de sedan ska få läsa upp för förskoleklasserna. texten delar jag in i sex stycken och eleverna får ett var sitt stycke att måla en bild till. bilden målar de med hobbyfärg och hela pappret ska vara fyllt med färg. inga vita partier! bilderna och textstyckena sätt ihop i en s.k. storbok. jag får lägga in lite foton på detta senare. eleverna gillar det här och ser fram emot att få läsa upp sagorna för de som är ett år yngre. de är vana att göra s.k. fylleriövningar och jag tror att de är glada att slippa det för en stund.

hoppas att kunna ge fler uppdateringar på tillvaron de kommande veckorna.


RSS 2.0