högtryck!

tanken att skriva en gång om dagen spricker så här i ledighetstider men en gång iveckan ska jag kanske kunna få ihop en liten sammanfattning.
den senaste veckan har varit varm som somrar ska vara. men konstigt nog är det mest klagan på värmen man hör. vi har i alla fall spenderat några dagar vid vatten. 
på lördagen var magnus och melker i knutstorp på stcc och kom hem nöjda med den dagen. minna och jag hamnade på utebadet i lagan och tog svängen om flattinge på hemvägen för att köpa ekologiska ägg.
söndagen innebar dop, avtackning av vår ungdomsledare i kyrkan och tårta eftersom församlingen fyllde år. på eftermiddagen var vi ute i bolmen med bror och vänner. så gott!
i måndags åkte vi vid lunchtid upp til linköping där vi träffade magnus moster i gamla linköping. här strosade vi runt en stund och fortsatte sedan till bergs slussar en bit utanför staden. tyvärr hade slusseriet slutat för dagen men barnen (och vi) tyckte ändå att det var fantastiskt att se.

natten tillbringades på scandic nord i norrköping. ett riktigt toppenhotell för barnfamiljer med bad, lek och pysselrum, film och tv-spel.
på tisdagsmorgonen begav vi oss till kolmården och träffade på bland annat på bamse (världens starkaste och snällaste björn), enzo (schimpans) och fena (delfin). efter en varm dag med mycket vandring somnade barnen i bilen på vägen hem till ljungby.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0